Jai for Girls

Save the date:
Charity Sample Sale 16 december 2023 from 12-18u!
Contactweg 47-32, Amsterdam

We did it again! Thanks everybody who came to our event and to our sponsors! We raised over 2500,-. WoW we are proud.

Hopefully see you all again next year!

India always amazes us… the country, the people, the culture.
 
Jai for girls is bedacht door Esther Tromp director IamJai en Marieke Klein Entink. We hebben elkaar ontmoet in Ahmedabad, India in 2008. Esther kwam voor haar werk en Marieke woonde er tijdelijk met haar twee dochters en haar man.
 
India heeft ons gepakt en elke keer genieten we van alles wat we meemaken. We zien veel mooie dingen, zoals prachtige stoffen, mooie kleuren combinatie, heerlijk eten, prachtige paleizen, bijzonder kleurrijk straatbeeld, ayurvedische kijk op het menselijk zijn, lieve mensen met een inspirerende kijk op het leven. 
 
We zien ook een schaduwkant en hebben lang nagedacht op welke manier we een bijdrage kunnen leveren om die schaduw iets minder donker te laten zijn.
 
We werden enorm geraakt door het initiatief van Free a Girl. We voelde een drive opkomen om voor de meiden van India op te komen en voor ze to fight as if she was you own. We hebben contact met Free a Girl Nederland en Free a Girl India en naar aanleiding van het contact hebben we besloten onze krachten te bundelen.
Onze 1e Charity Sale was op 12 november, 2021 waar we 3000,-
hebben opgehaald. De opbrengst is gegaan naar het rescue project van
Blij om te vermelden zijn we dat naast de verkoop van Iamjai ook
Jacob Amsterdam, Spaklers Urban Gallery aanwezig waren!